Årsfesten 2015 - Foto
Årsfesten 2015

Årsfesten 2015

Årsfest

Motivasjonsforedrag med Mia Törnblom – Hvordan ta ut eget potensiale.
Hun er tidligere heroinist og forhenværende programleder i svensk TV og radio. Nå kaller hun seg livsstilcoach, lever av å skrive bøker (ni hittil, over en million i samlet opplag), og holder foredrag om kommunikasjon, motivasjon, organisasjon og ledelse. Hun prøver å styrke selvfølelsen vår, viser oss nye tanker, teknikker og tilnærminger til livets mange utfordringer. Enten det nå er på Hennig-Olsens fabrikkgulv eller i andre mellommenneskelige relasjoner.

Jan-Erik Narvesen presenterte Mia som et fyrverkeri. Et kraftig understatement, selv på Sørlandet. Han burde ha sagt vulkan! Mia er kåret til både Norges og Sveriges beste taler, og hun taler med hele kroppen. Om våre vaner og uvaner, fordommer, angst, hersketeknikker og masse annen grums som vi plager oss selv og våre omgivelser med. Med armer bein, munn, øyne, ja, et gummifjes, taler hun - i kombinasjoner som får salen til å krølle seg i latter og applausen til å runge.

Foto: Kjell Inge Søreide


Kilden Teater- og Konserthus for Sørlandet

Kl. 08.30: ÅPNING - Velkommen
Kl. 08.35: HENNIG-OLSEN IS – i går, i dag, i morra v/Paal
Kl. 09.10: LEAN-talkshow
Kl. 09.30: ISKREM-MARKEDET 2014 – muligheter – ved John Kjellesvik
Kl. 09.55: ISKREM-NYHETER 2015 – v/marketing Chris Voss

Kl. 10.40: PAUSE

Kl. 11.00: MOTIVASJONSFOREDRAG Mia Törnblom – Hvordan ta ut eget potensial

Kl. 12.00: LUNSJ

Kl. 13.00: TEAM-aktiviteter i Odderøya-hallen
Ca. kl. 16: Slutt

Kl. 19.30: ÅRSFEST – Max Volume Ernst Hotell

Hennig OlsenÅrsfest 2015Hennig Olsen IsÅrsfestKildenTeambuildingKilden Teater og Konserthus for SørlandetinformasjonsmøteMia Törnblom